týden 8.4. až 14.4.
| | |
|---|
| |
| Velká Británie |
| Přesnídávka: | Plněný sendič (obsahuje alergeny*: 1a, 7) |
| Polévka: | skotská polévka z červené řepy (1a, 7, 9( |
| Hlavní jídlo: | Fish and chips (obalovaná treska s pečenými plátky brambor), smetanový dip, zeleninová obloha, (obsahuje alergeny*: 1a, 3, 4, 7, 9) |
| Svačina: | Jablečný koláč, kakao (obsahuje alergeny*: 1a, 3, 7) |
| |
| |
| Francie |
| Přesnídávka: | Francozský cibulový quiche (koláč) (obsahuje alergeny*: 1a, 3, 7) |
| Polévka: | Vichysoisse (pórkovo-bramborová bolévka) (obsahuje alergeny*: 1a, 7, 9) |
| Hlavní jídlo: | Hovězí maso po burgundsk bramborová kaše, okurkový salát (obsahuje alergeny*: 1a, 9) |
| Svačina: | Francouzské palačinky s marmeládou (obsahuje alergeny*: 1a, 3, 7) |
| |
| |
| Řecko |
| Přesnídávka: | Veka, lososová pomazánka, zelenina (obsahuje alergeny*: 1a, 4, 7) |
| Polévka: | Fasolada (obsahuje alergeny*: 1a, 9) |
| Hlavní jídlo: | Gyros talíř (kuřecí gyros, šťouchané brambory, tzaziki, salát, pitta chléb (obsahuje alergeny*: 1a, 7, 9) |
| Svačina: | Rigosolo (rýžový pudink s broskvemi) (obsahuje alergeny*: 7) |
| |
| |
| Bulharsko |
| Přesnídávka: | Houska, pomazánka z ajvaru, zelenina (obsahuje alergeny*: 1a, 7, 9) |
| Polévka: | Celerová bulharská polévka (obsahuje alergeny*: 1a, 9) |
| Hlavní jídlo: | Bulharský gjuveč, rýže, šopský salát s balkánským sýrem (obsahuje alergeny*: 1a, 7, 9) |
| Svačina: | Tmavý rohlík, pomazánka z balkánského sýru, zelenina (obsahuje alergeny*: 1a, 7) |
| |
| |
| Rakousko |
| Přesnídávka: | Farmářská bageta, pomazánka z dýňových semínek, zelenina (obsahuje alergeny*: 1a, 7) |
| Polévka: | Graukässesuppe (sýrová polévka) (obsahuje alergeny*: 1a, 7, 9) |
| Hlavní jídlo: | Alpský knedlík s povidlím, pudinkem a mákem (Germknödel) (obsahuje alergeny*: 1a, 3, 7) |
| Svačina: | Sacher řez s meruňkovým džemem (obsahuje alergeny*: 1a, 3, 7) |
| |